Norway Shrimp

Norway Shrimp

Prosjektnavn:

Markedsutvikling hvitfisk

Prosjekteier:

Svein Ruud

Vedtak:

Opptil Kr. 160 000 innvilges til prosjektet

Mål:

2 arbeidsplasser

Beskrivelse fra søker:

Norway King Crab har gjennom merkevarebygging rettet mot eksklusive kunder verden over lykkes godt med kongekrabbe. Selskapet var i ferd med å gjenta suksessen på reke bør fisket i Varanger i 2016 slo feil. Selskapet har nå startet samme prosess for fisk. Med støtte fra Sør Varanger Kommune er det investert i sløyelinje og egnesentral. I tett samarbeid med kunder er det nå startet en prosess med merkevarebygging av torsk, hyse, uer, kveite mm mot samme eksklusive kunder som for krabbe. Det er i prosjektet også et mål å identifisere nye produkter og torskemelk mm.
 
Relaterte saker:
 

Dette innlegget har 2 kommenta

Legg igjen en kommentar