Malinki Theater – reason to stay.

Malinki Theater – reason to stay.

Prosjektnavn:

Malinki Theater

Prosjekteier:

Kåre Tannvik AS

Vedtak:

Opptil Kr. 303 750,- innvilges til prosjektet.

Mål:

7 arbeidsplasser

Beskrivelse fra søker:

Hurtigruten bringer 120.000 passasjerer til Kirkenes. Halvparten går om bord eller forlater skipene i Kirkenes. De aller fleste forlater Kirkenes raskest mulig, med unntak av når Kirkenes Snowhotel har sesong.
 
Kirkenes trenger flere «reasons to stay.»
 
Som den eneste kommunen i Norge med grense til Russland, har vi et uutnyttet potensiale og kunnskap for å presentere det beste fra Russland: russisk kjøkken, russisk kunst og russisk historie.
 
Malinki Theatre planlegges etablert i det gamle forsamlingshuset Malmklang midt i byen og vil være et lavterskeltilbud som sikter inn mot å kunne håndtere store volumer hver dag hele året – uavhengig av vær og vind.
 
Her presenteres ballett, russisk tapas og ikke minst muligheten til å besøke en autentisk Datcha. En kan kjøpe russisk plakatkunst, litteratur og musikk fra øverste hylle.  Kostnadsrammen er 20 mill kroner og prosjektet kan være realisert i løpet av 2018. Hvis…..
 
Se nettsiden til Russian House HER.
 
Relaterte saker:
 

Dette innlegget har èn kommentar

Legg igjen en kommentar