Debattmøte om "Det å jobbe sammen mot felles mål"

Debattmøte om "Det å jobbe sammen mot felles mål"

SVU, Tivoli North og Kirkenes Arbeiderlag inviterer deg til å delta på debattmøte med Endre Sjøvold, mandag 24. april på Tivoli North, fra kl. 19.00 til 21.00.
 
Mandag kveld inviterer vi til åpent debattmøte rundt temaet: “felles innsats -mot felles mål”.
 
Både i næringslivet, i politikken eller i frivillig arbeid så jobber vi sammen med andre for å nå våre mål. Grupper er avhengig av hverandre for å oppnå resultater, selv om vi som enkeltpersoner kanskje har ulik kompetanse og personlige motiver.
 
Hvorfor er det slik at noen grupper utretter mirakler mens andre aldri når sine mål. Og er det slik at de samme mekanismene gjelder for lokalsamfunn. Er det slik at Alta makter å arbeide sammen for Alta, mens Kirkenes svir av alt kruttet på interne konflikter?
 
Kveldens hovedgjest er forsker og forfatter Endre Sjøvold som er en av Norges fremste på teamarbeid og endringsprosesser i organisasjoner. I tillegg vil Kenneth Stålsett og Arve Hendriksen dele sine erfaringer fra sitt virke her i Kirkenes.
 

Meld deg på her!

Legg igjen en kommentar