Forstudie markedsutvidelse

Forstudie markedsutvidelse

Prosjektnavn:

Bjørnevatn Bygg AS

Prosjekteier:

Bjørnevatn Bygg AS

Vedtak:

Opptil Kr. 75 000,- innvilges til prosjektet.

Mål:

1 arbeidsplasser

Beskrivelse fra søker:

Bjørnevatn Bygg AS driver med utvikling av egne prosjekter, vaktmestertjenester og utleie av tømrere. I Mai 2016 begynte vi å bygge opp en utleie avdeling av verktøy og maskiner. Nå har vi oppnådd målet vårt med å få fundamentet på plass og er godt etablert i det lokale markedet og vi føler vi er klare til å ta neste steg.
 
Neste steg er å bli en leverandør til Øst-Finnmark med en underavdeling slik at vi kan serve Tana, Nesseby, Vadsø og Vardø på en bedre måte (kortere avstand). Dette er en langsiktig satsing som krever grundige prosesser og mye markedsføring.
 
Relaterte saker:

Legg igjen en kommentar