Aurora Water – flaskevann fra Kirkenes

Aurora Water – flaskevann fra Kirkenes

Rune Nordhus og Rune Ulvang i Ulven Investment AS har funnet ut at de kan gjøre bedrift av rent, mineralrikt vann fra Sør-Varanger.

 
Gutta i Ulven Investment AS var interessert i å vite om de kunne konkurrere på internasjonalt nivå med andre aktører som selger flaskevann. Derfor søkte de midler fra SVU om å få gjennomført en forstudie på dette. Søknaden ble innvilget og nå står de klare til å fortsette inn i hoveddelen av prosjektet, som er å bygge tapperi i Kirkenes, produsere flaskevann, og selge det.
 
For det viste seg i studien at interessen i vann fra vårt lille hjørne av verden er høy – både internasjonalt OG nasjonalt, noe kom som en overraskelse på de to gründerne, som først antok at det internasjonal markedet ville være mest interessert.
 
– Først blir vi å selge til kunder sør i Norge, deretter skal vi eksportere ut, sier Rune Ulvang.
 
Rune og Rune har døpt vannet «Aurora Water» – en hyllest til en av Sør-Varangers mest populære attraksjoner; Nordlyset. De håper at denne typen markedsføring kan bidra til å øke turisme i kommunen, for eksempel at turister får mulighet til å besøke tapperiet.
 
I forstudien har de i all hovedsak brukt nettverkene sine for å sjekke markedet, og undersøkelsene viser at denne typen flaskevann er både konkurransedyktig på pris, og har et marked i USA og Asia.
 
Begge er veldig fornøyde med resultatene av forstudien, og veiledningen de fikk fra SVU i søkeprosessen. Gründerne kan avsløre at de har mange ideer på lur, og at dette ikke er siste gang de blir søke midler fra SVU.
 
– Men det blir på et senere tidspunkt, vi mye som skjer med dette prosjektet de neste 2-3 månedene, sier Rune Nordhus, for nå skal de bygge tapperiet sitt i Kirkenes som skal stå klart til sommeren 2018.

Dette innlegget har 2 kommenta

Legg igjen en kommentar