Introduksjon til Arctic Smart Cities

Sør-Varanger Utvikling inviterer kommune, næringsliv og andre interesserte til en introduksjon av Arctic Smart Cities (ASC). ASC er et forstudie, gjennomført av Sør-Varanger Utvikling, som har sett på om (og hvordan) Kirkenes kan bli en smartere by. Hva vil det si å bli smartere? Hva kan vi gjøre nå? Hva krever investeringer i infrastruktur og kompetanse? Og hvilke samarbeid kan vi inngå?
  • 12. september 2017

19. september

Kl: 12.00 – 15.00

Sted: Samfundshuset, Kirkenes

 

Sør-Varanger Utvikling inviterer kommune, næringsliv og andre interesserte til en introduksjon av Arctic Smart Cities (ASC). ASC er et forstudie, gjennomført av Sør-Varanger Utvikling, som har sett på om (og hvordan) Kirkenes kan bli en smartere by. Hva vil det si å bli smartere? Hva kan vi gjøre nå? Hva krever investeringer i infrastruktur og kompetanse? Og hvilke samarbeid kan vi inngå?
Arnt-Christian Rist Isaksen har vært prosjektleder for forstudiet og vil gi en kort presentasjon av funnene sine, og hva han mener veien videre er for Sør-Varanger.

 

Jukka Olli fra BusinessOulu kommer for å snakke om aktiviteten på området i Finland, og mulig samarbeidsprosjekter.

 

Merete Susan Andersen fra Innovasjon Norge vil gi en introduksjon til innovasjonskontrakter, og hvordan disse kan brukes til å utvikle
kommune og næringsliv.

 

Vel møtt!

 

Følg arrangementet på Facebook HER.