Minikurs i Teamutvikling trakk mange deltakere

Minikurs i Teamutvikling trakk mange deltakere

På onsdag møtte det opp over 20 deltakere på Tivoli North for å høre professor Endre Sjøvold snakke om teamutvikling.

 
Denne uken kjøres både Operativt Lederskapskurs og Teamutviklingskurs i regi av Sør-Varanger Utvikling og professor ved NTNU, Endre Sjøvold. I tillegg ble det arrangert en miniversjon av Teamutviklingskurset på Tivoli North, onsdag kveld.
 
Mange unge deltakere
 
På minikurset møtte det opp mange unge deltakere, som var en hyggelig overraskelse for Daglig leder i SVU, Kenneth Stålsett:
 
– Disse kveldsarrangementene er åpne for alle, og noe vi gjør for å utnytte kompetansen til de som kommer og bidra til at det er litt aktivitet på kveldstid i byen. Selv om de ikke klarer å gå i dybden på alt, så kan de som kommer plukke opp tips og kanskje få lyst på mer påfyll senere. Da er det er ekstra hyggelig når det dukker opp nye ansikt og ikke bare vårt “faste publikum! Det er viktig for oss å nå ut bredt og forsøke å involvere flest mulig. Til eksempel var jeg innom Pensjonisten tidligere i dag og fortalte om vårt arbeid til en fullsatt sal. Seniorene er også en gruppe vi må få med på omstillingsarbeidet – noen av dem har også vært på våre arrangementer tidligere og jeg håper vi ser flere av dem også framover!

Legg igjen en kommentar