Deltakere på Operativt Lederskapsprogram lærte om krisehåndtering

Deltakere på Operativt Lederskapsprogram lærte om krisehåndtering

Deltakerne på første runde av Operativt Lederskapsprogram hadde ny samling denne uken. Temaet var kriseledelse.

Tirsdag og onsdag denne uken gikk nest siste samling til første runde med Operativt Lederskapsprogram. Deltakerne fikk undervisning i hvordan organisasjoner kan håndtere kriser og mobilisere beredskap.
 
Programleder var som vanlig Endre Sjøvold, og gjesteforeleser var Stein Hatlem Forsdal, kommandørkaptein for Forsvarets lederutvikling på Sjøkringsskolen.
 
Relevant
Deltaker og enhetsleder for kultur og fritid, Harald Sørensen, synes ukas samling var både interessant og relevant for den omstillingen kommunen er i.
 
– Min erfaring sier at flere hoder tenker bedre enn ett, og i dette programmet jobber vi hele tiden sammen som en gruppe, forteller han. Det tror jeg vi kan dra nytte av når vi må gjøre endringer i kommunen.
 
Sørensen mener også at Operativt Lederskapskurs skiller seg fra mange andre lignende kurs nettopp fordi deltakerne jobber sammen i grupper.
 
– På dette kurset kan man ikke lene seg tilbake – her deltar man aktivt hele tiden. Kurset har gode forelesere og aktiviteter som hele tiden bevisstgjør deg på din rolle som ledere, og det har vært mest interessant for meg. For min egen del tenker jeg at det hadde vært fint om programmet hadde vært mer forpliktende i form av f.eks. del-eksamener, men generelt er jeg veldig fornøyd, avslutter han.

Legg igjen en kommentar