First Lego League Øst-Finnmark 2018

First Lego League Øst-Finnmark 2018

Prosjektnavn:

First Lego League Øst-Finnmark 2018

Prosjekteier:

Tekna Finnmark

Kontaktperson:

Bernt Nilsen, bn@datakortet.no

Vedtak:

Opptil kr. 60.000,- innvilges til forstudie

Prosjektperiode:

1. september 2018 – 31. desember 2018

Mål:

Prosjektet bidrar til økt robusthet i næringslivet

Kommentar SVU:

Søknaden er behandlet administrativt, grunnet tilskuddets størrelse og søknadens omfang.

Beskrivelse fra søker:

First Lego League Øst-Finnmark er en av Nord-Norges største teknologi-turneringer for ungdom. I år vil omlag 20 lag med ungdommer fra Kirkenes, Sandnes, Bjørnevatn, Vadsø, Vardø, Båtsfjord og Nesseby samles i Kirkenes 11. november. De vil presentere sine forskningsrapporter og konkurrere i robotkjøring med egenutviklede Lego-roboter. Vinneren vil få delta på den skandinaviske finalen i Oslo. Hensikten med dette prosjektet er å få lokal ungdom interessert i å ta utdanning innen teknisk-naturvitenskaplige fag. Nytt av året er at det også vil delta et lag fra Nikel.

Legg igjen en kommentar

Lukk meny