Åpnet Norges første medieplattform på kinesisk

Marie Sommernes fra Sør-Varanger Utvikling fikk æren av å åpne den nye medieplattformen til The Independent Barents Observer. Bilde: Stian Hansen
  • 12. februar 2019

The Independent Barents Observer åpnet i dag Norges første medieplattform på kinesisk. Sør-Varanger Utvikling finaniserte forprosjektet til denne medieplattformen, og prosjektleder i SVU, Marie Sommernes, fikk derfor æren av å klipppe snoren til den nye plattformen.

 

– I en tid der Kina og det kinesiske markedet blir bare viktigere og viktigere for Sør-Varanger, er det utrolig kult at det er i nettopp Kirkenes at Norges første medieplattform med nyheter på kinesisk lanseres. Gratulerer så mye til Barents Observer, og lykke til videre med et spennende prosjekt, sier Sommernes.