Planering i utvidet virkelighet (AR)

Planering i utvidet virkelighet (AR)

Prosjektnavn:

Planering i utvidet virkelighet (AR)

Prosjekteier:

Gamnes & Bror AS

Kontaktperson:

Vegard Gamnes, vegard@gamnes.no

Vedtak:

Opptil kr. 55.400,- til forstudie

Prosjektperiode:

1. juni 2019 – 30. september 2019

Kommentar fra SVU:

Søknaden er behandlet administrativt, grunnet prosjektets omfang og tilskuddets størrelse.

Beskrivelse fra søker:

Planering i utvidet virkelighet (AR) er et konsept for hjelpemidler til presis og forenklet planering av grunnflater. Dagens «beste» løsning er å bruke laser og mottaker/detektor med sporadiske og jevnlige målinger for å planere ut flater. I stedet vil vi bruke sensorer og projiseringsteknologi for å kartlegge og visualisere grunnflaten i sanntid. Dersom dette konseptet lar seg realisere, vil det gjøre arbeidet med presist, raskere og mye enklere enn dagens metoder.

Legg igjen en kommentar