Oppstart av digital markedsføringsbyrå

Oppstart av digital markedsføringsbyrå

Prosjekteier:

Optimal Digital AS

Kontaktperson:

Susanne Olsen

Vedtak:

Opptil kr. 48 000,- innvilges til forprosjektet.

Prosjektperiode:

oktober 2020 – 7. januar 2021.

Beskrivelse fra søker:

Optimal Digital vil synliggjøre og løfte bedriftsmarkedet i Sør-Varanger kommune. Publikummet i Sør-Varanger kommune kjøper dessverre for lite varer og tjenester av våre lokale bedrifter. Det er ingen tvil om at de fleste nok egentlig ønsker å gjøre dette, men vi tror det er for lite informasjon om de ulike bedriftene ut til kundene. Bedriftene trenger bistand til å markedsføre seg selv digitalt, og det er her Optimal Digital kommer inn i bildet.

Vi ønsker å sette bedrifter i Sør-Varanger kommune i full aktivitet. Med vår brede erfaring med digital utvikling, kommunikasjon og markedsføring, kan vi bruke vår kunnskap til å hjelpe lokale bedrifter til å bli mer synlig mot kundegruppene sine og ikke minst mot andre bedrifter.

Ved økt synlighet, skapes det økt omsetning som igjen kan skape flere arbeidsplasser.

Legg igjen en kommentar