Oppstart av digital markedsføringsbyrå

Oppstart av digital markedsføringsbyrå

Prosjekteier:

Optimal Digital AS

Kontaktperson:

Susanne Olsen

Vedtak:

Opptil kr. 48 000,- innvilges til forprosjektet.

Prosjektperiode:

oktober 2020 – 7. januar 2021.

Beskrivelse fra søker:

Optimal Digital vil synliggjøre og løfte bedriftsmarkedet i Sør-Varanger kommune. Publikummet i Sør-Varanger kommune kjøper dessverre for lite varer og tjenester av våre lokale bedrifter. Det er ingen tvil om at de fleste nok egentlig ønsker å gjøre dette, men vi tror det er for lite informasjon om de ulike bedriftene ut til kundene. Bedriftene trenger bistand til å markedsføre seg selv digitalt, og det er her Optimal Digital kommer inn i bildet.

Vi ønsker å sette bedrifter i Sør-Varanger kommune i full aktivitet. Med vår brede erfaring med digital utvikling, kommunikasjon og markedsføring, kan vi bruke vår kunnskap til å hjelpe lokale bedrifter til å bli mer synlig mot kundegruppene sine og ikke minst mot andre bedrifter.

Ved økt synlighet, skapes det økt omsetning som igjen kan skape flere arbeidsplasser.

Legg igjen en kommentar

Lukk meny