Steg 2 – Fylle ut søknad

søknad

Steg 2 - Fylle ut søknad:

For å søke om midler fra Sør-Varanger Utvikling,  du gjøre følgende:

  1. Last ned søknadsskjema under (last ned til din maskin, ikke fyll ut skjema i nettleser).
  2. Fyll inn skjema elektronisk (SVU tar KUN i mot skjemaer utfylt elektronisk i PDF-format). Søknadsskjemaet kan åpnes og fylles ut i din PDF-leser (vi anbefaler Adobe Acrobat). IKKE fyll ut skjemaet i Word! 
  3. Lagre det ferdig utfylte skjemaet som PDF. Om du bruker Adobe Acrobat kan du enkelt trykke på lagreknappen i bunnen av skjemaet når du er ferdig å fylle det ut.
  4. Gå videre til steg 3 for å lese hvordan du sender inn søknaden.
Asset 1

Under kan du laste ned søknadskjema som du kan fylle ut og sende inn. Du kan også laste ned et eksempel på et ferdig utfylt skjema som viser konkret hva vi ønsker oss i en søknad.

Vedlegg og annet kan sendes inn som egne filer sammen med skjemaet i neste steg.

Last ned søknadsskjema her:

Søknadsskjema

Søknadsskjema eksempel.pdf

Bør leses før utfylling:

Har du problemer med å fylle ut eller lagre søknadsskjemaet elektronisk? Her er noen tips til hvordan enkelt fyller det ut:

Når du laster ned skjemaet fra linken over vil det automatisk åpnes i nettleseren din. Vi anbefaler at du laster ned skjemaet fra nettleseren og over til maskinen din, eller at du laster ned Adobe Acrobat Reader som program eller som utvidelse til din nettleser.

For å gjøre utfylling og lagring enklest mulig anbefaler vi på det sterkeste at du laster ned den nyeste versjonen av Adobe Acrobat Reader HER. Dette er et gratis og allsidig program. Adobe Acrobat Reader er også best for de som bruker Mac.

Du kan fylle ut skjemaet i andre PDF-lesere som f.eks: Sumatra, Preview og Foxit. Det er mulig å fylle ut skjemaet i nettlesere som Chrome og Safari, men lagring er ikke tilgjengelig. Om du åpner skjemaet i Internet Explorer eller Edge, vil du mest sannsynlig ikke ha mulighet til å fylle det ut.

Skjemaet skal ikke åpnes, fylles ut eller lagres i Word.

Noen ganger åpner maskinen din en PDF automatisk i Internet Explorer eller Edge. Høyreklikk da på den nedlastede filen (søknadSVU.pdf) og velg “Åpne i”. Derfra kan du velge f.eks. Adobe Acrobat Reader (husk å laste ned programmet først).