fbpx

Nyheter

Historisk samarbeidsavtale mellom Sør-Varanger og Kina

Sør-Varanger kommune og byen Harbin i nordøst-Kina skrev i dag under en historisk samarbeidsavtale. Samtidig som avtalen ble underskrevet fikk NIBO gladmeldingen om at deres kinesiske samarbeidspartner CAAS har bevilget omlag 4 millioner kroner til forskningssamarbeid med utgangspunkt i NIBO Svanhovd. Foto: Ragnar Våga Pedersen – kommunikasjonsdirektør Nibio

Les mer

Skolene i Sør-Varanger satser på digitalisering

Barne- og ungdomsskolene i Sør-Varanger skal ha større fokus på grunnleggende og avansert digital kompetanse, til stor glede for Arnulf Ingerøyen, kommunalsjef for oppvekst (høyre), rektor ved Kirkenes ungdomsskole Michael Berstad, rektor ved Sandnes skole, Frode Buarø og rektor ved Bjørnevatn skole Torgeir Skogan.

Les mer

Barents Business Network – muligheter for samarbeid på tvers av grenser!

Samarbeid og tilgjengelighet var tematikken da norske, finske og russiske reiselivsaktører møttes på konferanse i Inari i slutten av forrige uke. Sør-Varanger Utvikling og Barentssekreteriatet så dette som en gylden mulighet for kick-off av Barents Business Network, og samlet i overkant av tjue norske og russiske reiselivsaktører, for å reise sammen til Inari.

Les mer
Lukk meny