TORGET

Har du en utfordring?

Hos Torget kan du finne alle typer ufrodringer og ideer, eller du kan legge inn ditt eget. Se hva markedet trenger, start et studie eller send ut et ønske.

Eksempel for bedrift: Avtagbare såler

Dette er et eksempel på hvordan et prosjekt kan beskrives. Prosjekter må ikke beskrives slik, men ta gjerne inspirasjon fra dette. Følgende prosjekt er oppdiktet.

Vårt selskap, Utearbeid AS, tilbringer mye av hverdagen ute og på bena. Dette betyr at arbeidssko er en viktig del av både effektivitet og arbeidsmiljø. Våre mange ansatte har alle har ulike behov i henhold til fottøy, og våre mange arbeidsoppgaver setter krav til hvilke undersåler som må benyttes. Vi ønsker gjerne å spare inn på utgiftene for alle ulike arbeidssko vi må kjøpe inn, og samtidig gi våre ansatte best mulig arbeidsforhold. Vår hypotese er at avtagbare såler vil være en effektiv og økonomisk ide, men om noen har en annen ide vil vi gjerne høre om dette. Les mer om vår organisasjon på vårt nettsted, eller ta kontakt med daglig leder, Ola Nordmann.

 

Kontaktinformasjon under kommer fra punkt 1.-3. i prosjektskjemaet. Utfylling av dette er helt frivillig, men vi anbefaler å fylle inn kontaktinformasjon dersom du/dere ønsker å bli kontaktet.

Kontaktinformasjon:

Ola Nordmann

ola@nordmann.no

www.utearbeid.no

christine@galschjodtdesign.no