Hvordan starte bedrift

Drømmer du om å starte din egen bedrift, men usikker på hva som kreves og hvordan man går frem på best mulig måte? Har du spørsmål om å starte bedrift som du ikke finner et godt svar på? Synes du skatt og regnskap er utfordrende?

Ikke fortvil! I Sør-Varanger er det mange ønsker å hjelpe deg. Her finner du en oversikt over hvem du kan kontakte for for å få råd og tips.

Oda Camilla Rykkje

Prosjektleder

Om du befinner deg helt i startgropa er Oda den beste til å hjelpe deg.

 

Som ansvarlig for GründerAkademiet i Sør-Varanger, Startup-hjelpa og mer, har Oda verktøy som bidrar til en velykket oppstart.

Etablererveiledning

Tilskudd i form av veiledningstimer fra bedriftsrådgiver

Sør-Varanger kommune tilbyr gründere/etablerere å dekke inntil fem timers etablererveiledning hos en godkjent bedriftsrådgiver. Der det foreligger en begrunnet anbefaling fra bedriftsrådgiver, kan kommunen også dekke ytterligere fem timer utvidet etablererveiledning.

GründerAkademiet

Kurs

Gründerakademiet er en ny og forbedret utgave en tradisjonell etablererskole. Alle som er i etableringsfasen og som planlegger oppstart av egen bedrift kan gjennom veiledning, samlinger og nettbasert opplæring få en grundig innføring i alle sider ved å starte for seg selv.

Startup-Pakken

Pakke

Startup-pakken er et tilbud til deg som er en gründer i oppstartsfasen eller nylig har etablert en ny virksomhet i Sør-Varanger. Ofte sitter man på mange forskjellige spørsmål når man skal starte bedrift. Derfor kan det være godt å ha en sparrepartner i form av en rådgiver, eller ta del i et lokalt bedriftsnettverk som kan spille deg god. Du trenger ikke sitte alene og streve dag ut og dag inn.