Kom deg ut av korona-passivitet med Aktivitetskortet

Når verden rundt oss stopper opp, er det ekstra viktig at alle holder seg i aktivitet. Derfor lanserer nå Sør-Varanger kommune aktivitetskortet, der alle kan vinne flotte premier hver uke ved å holde seg i aktivitet.   

https://www.facebook.com/sorvarangerkommune/videos/201784057916442/

Vi har ikke mulighet til å opprette et online brukerregister for aktivitetskortet. Registrering av aktiviteter kan derfor skje bare EN gang i uka, og det er før fristen går ut søndag kveld klokka 23.00. Bruk linken over til å gjøre dette.

For å huske hvilke aktiviteter du gjennomfører fra dag til dag kan du laste ned skjemaforslaget under og føre inn dine aktiviteter daglig her. Så har du en oversikt når du skal gjøre selve konkurranseregistreringen hver søndag. 
Last ned skjema for å huske alle aktiviteter.

Når koronatiltakene krever at du skal være mest mulig hjemme, blir det ekstra viktig å ha fokus på aktivitet. Målet med aktivitetskortet er at alle skal gjøre én daglig aktivitet gjennom uka.

20 minutter hver dag

Alle aktiviteter er like mye verdt og må utføres i minimum 20 minutter per gang. Hver aktivitet teller 1 poeng og alle som har fem poeng eller mer er med i konkurransen. Trekningen skjer vilkårlig blant alle deltakere. I tillegg vil vi hedre de med mest poeng. 

Aktivitetene skal registreres inn hver søndag innen klokka 23.00, og så vil du være med i trekningen den påfølgende mandagen. Send inn via vårt online skjema.

Poengregler

Poengtellingen gjør du selv, så vi stoler på at deltakerne følger reglene:

  • 1 poeng per aktivitet i 20 minutter
  • 1 poeng per deling på sosiale medier med emneknaggen #SVKsammen

Premiering

  • Vi kårer 5 vinnere.
  • 4 av vinnerne vil være tilfeldig blant alle deltakerne. 
  • 1 vinner vil være den med flest aktivitetspoeng.
  • Første trekning blir mandag 6. april. 
Harald Sørensen og Irene Falck Jensen i Sør-Varanger kommune er iniativtakere til aktivitetskortet og viser frem premiene for første uke. Og ja, påske-eggene vil være fulle av påskegodter.

Husk smittevern

Samtidig må vi poengtere til det kjedsommelige at vi må fortsette å følge rådene fra folkehelseinstituttet om smittevern.  Er du i karantene må du holde deg innendørs og ikke treffe noen. De som ikke er i karantene må: 

  • Holde god avstand til andre.
  • Trene alene eller sammen med familien.
  • Gjøre disse aktivitetene hjemme eller på steder hvor det ikke oppholder seg mange andre.  

Forslag til aktiviteter: