Deltakerne på operativt lederkurs møtes igjen

Fem uker etter første samling på Svanhovd konferansesenter, møter deltakerne med konsulent Kristine C. Hernes (KS konsulent) på Rådhuset for å få veiledning i gruppearbeidet de ble tildelt i april.

 
Under første samling på Svanhovd konferansesenter ble deltakerne på operativt lederkurs delt inn i grupper, deretter ble de gitt i oppgave å dele lederutfordringer de opplever i sin organisasjon. I dag møtes de igjen for å drøfte sine utfordringer og problemstillinger videre. Kristine Hernes fra KS konsulent veileder gruppene i sitt arbeid ved hjelp av metodikk;
 
– Vi bruker en metodikk som belyser de fleste utfordringer innen utvikling og lederskap sier Hernes. Til tross for at deltakerne kommer fra forskjellige organisasjoner ser vi at problemstillingene ofte er de samme.
 
Dette er deltaker på kurset og rektor på Kirkenes barneskole, Ane-Marie Solli, enig i:
 
– Det er veldig givende å møte mennesker fra andre typer virksomheter. Da får man nye perspektiver på utfordringer en selv har. Bare å få snakket høyt om sine erfaringer med lederskap gjør at en reflekterer over utfordringer på en helt nye måte.
 

Rektor Ane-Marie Solli er fornøyd med deltakelse på operativt lederkurs. Foto: Christine Galschjødt

 
Alle gruppene skal ha veiledningsmøte på Rådhuset i dag, slik at de kan jobbe videre med gruppearbeidet til neste samling i juni.
 
Høres operativt lederskapskurs ut som noe for deg og/eller din virksomhet? Les mer om kurset på her.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet