Prosjekt

Bjørnevatn Bygg AS

Prosjekteier

Bjørnevatn Bygg AS

Kontaktperson

Bjørnevatn Bygg AS

Prosjektperiode

2017

Mål

1 arbeidsplasser

Vedtak

Opptil Kr. 75 000,- innvilges til prosjektet.

- Neste steg er å bli en leverandør til Øst-Finnmark

Beskrivelse fra søker

Bjørnevatn Bygg AS driver med utvikling av egne prosjekter, vaktmestertjenester og utleie av tømrere. I Mai 2016 begynte vi å bygge opp en utleie avdeling av verktøy og maskiner. Nå har vi oppnådd målet vårt med å få fundamentet på plass og er godt etablert i det lokale markedet og vi føler vi er klare til å ta neste steg. Neste steg er å bli en leverandør til Øst-Finnmark med en underavdeling slik at vi kan serve Tana, Nesseby, Vadsø og Vardø på en bedre måte (kortere avstand). Dette er en langsiktig satsing som krever grundige prosesser og mye markedsføring.

Mer om Bjørnevatn Bygg AS

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet