Fulle saler for Operativt Lederskapsprogram

I oktober starter en ny runde med Operativt Lederskapsprogram – og kurset er fullbooket.

 
I april startet første modul av det populære lederskapskurset til Sør-Varanger Utvikling, med 45 deltakere fra både kommune og næringsliv. Høsten 2017 er det klart for å kjøre runde 2 av Operativt Lederskapsprogram, og det blir full sal ved oppstart sier prosjektkoordinator i SVU, Marie Jakola.
 
– Det er omtrentlig halvparten av deltakere fra offentlig sektor og halvparten fra næringslivet, forteller hun. Denne gangen har vi også tilbydd plasser til NAV og høyere utdanningsinstitusjoner for å sikre en tettere kobling mellom disse og næringslivet.
 
Var det vanskelig å fylle plassene?
 
– Nei, det har vært stor interesse for programmet – spesielt lokalt, forteller Jakola. Vi har også flere bedrifter som har deltakere på begge modulene (som kjøres parallelt). Vi tar det som et tegn på at deltakerne er veldig fornøyde med kurset.
 

Vil du vite mer om Operativt Lederskapsprogram – se vår side om programmet.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet