Ønsker å opprette en varehandelsgruppe i Kirkenes

Forprosjektet «Felles markedsføring av Kirkenes» vil oppfordre varehandelen i Kirkenes til å opprette en felles gruppe – som skal bidra til økt lønnsomhet for butikkene i byen.  

 
Forprosjekt
I vår ble forprosjektet «Felles markedsføring av Kirkenes» tildelt 240 000,- fra Sør-Varanger Utvikling. Prosjekteierne, Kirkenesdagene AS, har som mål å bidra til økt lønnsomhet for lokale bedrifter ved felles markedsføring av Kirkenes. Prosjektet mener en felles og tydelig markedsføring av Kirkenes er viktig for bidra til å skape et robust næringsliv og flere arbeidsplasser i varehandelen.
 
Styringsgruppa har valgt å fokusere på varehandelen, hvor de vil prøve ut ulike tiltak som kan bidra til økt handel. Målgruppen er turister og innbyggere i nabokommuner og Russland.
 
Felles gruppe
Styringsgruppa ønsker også å opprette en gruppe som kan arbeide med gode fellestiltak for varehandelen.
 
– En av de utfordringer vi har her i Kirkenes er at vi mangler noen som representerer varehandelen, og som kan eie, eller ta initiativ til gjennomføring av gode fellestiltak. Vi ser at andre handelssentra i Finnmark har fora som får gjennomført aktiviteter som bidrar til økt salg for varehandelen, sier styregruppemedlem Yngve Hansen Stangnes.
 
De inviterer derfor alle butikkeiere i Kirkenes til møte om dette på tirsdag 12. september på Tivoli North kl. 19.00.
 
Der skal styringsgruppa legge fram hva de har gjort i forprosjektet så langt, samt kartlegge interessen for de forslag de har arbeidet med i prosjektet.
 
– Vi skal også sjekke om det er interesse for en såkalt felles varehandelsgruppe, forteller Stangnes. Alle fra varehandelen som ønsker å delta bes ta kontakt med Dag Norum (dag@knh.no) for ytterligere informasjon.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet