Sluttkommentar for Russian House

Fra ide til virkelighet.
 
Av Kåre Tannvik
 
Timing er viktig. Når timingen ikke er riktig, skjer det ofte komplikasjoner. Det er jo trist for alle impliserte.
 
Jeg har aldri fått så mye positiv tilbakemelding på noe prosjekt som nettopp Russian House. Jeg ønsket meg veldig prosjektet i nesten et år før Sør-Varanger Utvikling bevilget midlene som gjorde at jeg kunne starte den lange prosessen med å utvikle ideen. Dessverre ble prosessen mye lengere enn jeg hadde planlagt. På grunn av mange eksterne og interne faktorer så valgte jeg å avslutte prosjektet. Det betyr ikke at Russian House aldri blir noe av. Prosjektet er klart; tegninger, kalkyler, avtaler og ikke minst er markedet til stede. Jeg stiller meg gjerne til disposisjon hvis andre ønsker å fortsette.
 
Jeg er svært glad for at vi har Sør-Varanger Utvikling. De gjør en jobb som er langt viktigere enn de pengene de deler ut. Deres viktigste aktivum er å holde prosessen i gang. At de er med på å akkumulere nytenkning og sørge for å holde oppe trykket.
Så takk for hjelpa. Russian House er ikke død.
 
SVU sin kommentar på prosjektet “Russian House”:
 
Vi har stor respekt for arbeidet Kåre legger ned både lokalt og internasjonalt. Derfor er det er synd at prosjektet ble avsluttet, men slik er det for noen prosjekter. Timing er sentralt for alt! Vi håper de som er interesserte tar kontakt med Kåre for å diskutere muligheter for videre framdrift.
 
Relatert:

Nå vil han ta Malmklang-prosjektet videre: – Vi har noen nye ideer

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet