Prosjekt

First Lego League Øst-Finnmark

Prosjekteier

Tekna Finnmark

Kontaktperson

Bernt Nilsen

Prosjektperiode

15. mai 2017 – 31. desember 2017

Mål

Robust og omstillingsdyktig kommune igjennom innsatsområdet «Etablererkultur og attraktivitet».

Vedtak

Opptil kr. 50.000,- innvilges til forstudiet

Lego League Øst-Finnmark er en av Nord-Norges største teknologi-turneringer for ungdom

Beskrivelse fra søker

Lego League Øst-Finnmark er en av Nord-Norges største teknologi-turneringer for ungdom. I år vil over 20 lag med ungdommer fra Kirkenes, Sandnes, Bjørnevatn, Vadsø, Vardø, Berlevåg, Båtsfjord og Nesseby samles i Kirkenes 11. november. De vil presentere sine forskningsrapporter og konkurrere i robotkjøring med egenutviklede Lego-roboter. Vinneren vil få delta på den skandinaviske finalen i Oslo. Hensikten med dette prosjektet er å få lokal ungdom interessert i å ta utdanning innen teknisk-naturvitenskaplige fag.
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet