Teamkurs-deltakere vil ha mer

Siden høsten 2017 har ledere i Sør-Varanger deltatt på kurs i Team-utvikling – det ga mersmak.

I januar var siste samling for deltakerne på kurs for Team-utvikling. Der har kursleder, professor Endre Sjøvold, undervist i hvordan man håndterer gruppeprosesser og hva som fremmer effektive grupper, til stor begeistring fra de som deltok.
 
– Vi ser jo at gode team frembringer gode resultater, og det er viktig for meg som leder å forstå gruppedynamikker, sier Lene Nilsen Holte, enhetsleder for sykehjemsenheten. Jeg liker også å lære meg hvordan man får frem det beste i de jeg rundt meg – både på jobb og privat.
 

Lene Nilsen Holte, enhetsleder for sykehjemsenheten.

Etter avslutningen har det kommet inn tilbakemeldinger om flere ledere som ønsker seg enda mer opplæring innenfor temaet. Holte er en av dem.
 
– Jeg ønsker å gå mer i dybden av dette faget, og jeg tror at gode grupper er en viktig for innsparinger i kommunen, sier hun.
 
Foreleser Endre Sjøvold har fått også overveldende positive tilbakemeldinger som foreleser.
 
– Det har vært mye praktisk arbeid, og jeg føler jeg har fått nye «knagger» som er lette å omforme til arbeidshverdagen, avslutter Holte.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet