Operativt Lederskapsprogram: – Sunt å lære av hverandre

Under forrige ukes samling til Operativt Lederskapsprogram lærte og diskuterte deltakerne krise og krisehåndtering.

 
Sist uke var det ny samling for runde to av Operativt Lederskapsprogram. Programmet, som er oppdelt i fem moduler, samler ledere fra både privat og offentlig sektor som ønsker å utvikle sine lederegenskaper. Denne samlingens tema var krise og kriseberedskap.
 
Vil ha mer
 
Linn Moberg, kontorsjef på Fiskebeck Håndverk i Kirkenes, synes lederprogrammet er midt i blinken.
 
– Temaene er veldig interessante, lærerike og nyttig i vår daglige drift, sier hun. Jeg er spesielt fornøyd med oppgaven vi skrev i forrige modul og at vi fikk studiepoeng for det. Jeg ser gjerne at alle modulene kom med oppgaver og studiepoeng, særlig siden utdanningsmulighetene i området er begrenset.
 
Moberg er også fornøyd med å møte andre ledere i området.
 
– Alle her er så hyggelige, og jeg får hjelp om jeg trenger det, sier Moberg. Vi kommer fra forskjellige organisasjoner, men har ofte mange av de samme problemstillingene. Jeg tror det er sunt at vi lærer av hverandre, mener Moberg.
 
Digital omstilling
 
Torunn Bernhardsen, daglig leder i Varanger Kraftmarked, mener forrige modul om digitalisering var veldig relevant for henne.
 
– Varanger Kraft er midt i en digital omstilling hvor det er mye nytt. Dette skrev vi om i oppgaven på forrige modul, og det har vist seg å være veldig nyttig. Jeg tror vi som ledere trenger slikt påfyll. Jeg er også utrolig fornøyd med modulen som handler om makt og maktmisbruk, avslutter hun.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet