Oppfølgingssamling for deltakerne på programmet «Operativ Lederutvikling»

Denne uken ble det holdt en oppfølgningssamling for deltakerne på programmet Operativ Lederutvikling. Møteleder var Marie Jakola, prosjektkoordinator i SVU, og Oda C. Rykkje, prosjektleder for Designregion Barents.

 
Denne ble det uken holdt en oppfølgningssamling for deltakerne på programmet Operativ Lederutvikling. Møteleder var Marie Jakola, prosjektkoordinator i SVU, og Oda C. Rykkje, prosjektleder for Designregion Barents.
 
Positiv opplevelse for deltakerne
 
Stine Lise Jørgensen er koordinator ved Flyktningstjenesten og har vært med på flere av SVU sine kurs og arrangementer. Hun synes programmene har vært varierte og mener hun har lært mye nytt for hver gang.
 
– Det er viktig med oppfølging i etterkant. Da blir det lettere å sette det man har lært ut i arbeidslivet, sier Jørgensen.
 
Kursdeltager Eivind Gade-Lundlie, havnesjef i Kirkenes Havnevesen, kan fortelle at de har gått gjennom en type metodikk som han synes var veldig interessant og nyttig.
 
– Operativt Lederskapsprogram har tatt opp relevante temaer i tidligere samlinger, med fokus på lederutvikling og lederferdigheter. De har tilbudt verktøy og oppgaver som jeg kan ta med meg videre til min arbeidsplass. Jeg synes også prosjektsamarbeidet var veldig bra, spesielt prosessen for utvikling.
 
Ønske om flere møteplasser
 
Gade-Lundlie deltok på oppfølgingssamlingen fordi han synes lederutviklingsprogrammet har vært en god arena for dialog og samhandling. Han håper at kommunen kan få flere slike møteplasser i fremtiden.
 
– Jeg mener at det er viktig med møteplasser for næringsliv og det offentlige og ønsker gjerne en større deltagelse i fremtiden – spesielt fra det maritime miljøet, avslutter Gade-Lundlie.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet