Prosjekt

Kirkenes Outdoor

Prosjekteier

Kirkenes Outdoor (selskap under stiftelse)

Kontaktperson

Stig-Tore Johansen
stj@svk.no

Prosjektperiode

1. januar 2019 – 1. mai 2019

Mål

Potensielt opptil 6 nye arbeidsplasser innen innsatsområdet «opplevelsesnæring i verdensklasse» og 2 nye arbeidsplasser innen innsatsområdet «nye næringer».

Vedtak

Opptil kr. 190.000,- innvilges til forstudie

Vi vil vise fram det ypperste vår landsdel har å by på til gjester fra hele verden.

Beskrivelse fra søker

Kirkenes Outdoor AS skal med base i Kirkenes legge til rette for og tilby opplevelsesturisme av ypperste kvalitet til en vid målgruppe. Arena for disse opplevelsene vil med få unntak være i Sør-Varanger. Selskapet vil fylle mange tomrom i dagens tilbud, og vil også kunne være en viktig støttespiller for eksisterende reiselivsbedrifter. Vi vil vise fram det ypperste vår landsdel har å by på til gjester fra hele verden, sørge for at nye målgrupper får ta del i den spektakulære naturen vår, og ikke minst gjøre dette på en skånsom måte uten fotavtrykk. Kirkenes Outdoor AS vil etterstrebe at kundene får en opplevelse i verdensklasse. Selskapet har både lokale, nasjonale og utenlandske eiere.

Mer om Kirkenes Outdoor (selskap under stiftelse)

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet