Kirkenes Outdoor vil vise fram det ypperste vår landsdel har å by på!

I desember 2018 ga Sør-Varanger Utvikling et tilskudd til forstudiet Kirkenes Outdoor av Kirkenes Outdoor. Nå er prosjektleder Stig Tore Johansen godt i gang, og har allerede hatt sin første testtur med kunder.

Kirkenes Outdoor AS skal med base i Kirkenes legge til rette for og tilby opplevelsesturisme av ypperste kvalitet til en vid målgruppe. Arena for disse opplevelsene vil med få unntak være i Sør-Varanger. Selskapet vil fylle mange tomrom i dagens tilbud, og vil også kunne være en viktig støttespiller for eksisterende reiselivsbedrifter.
 
– Vi vil vise fram det ypperste vår landsdel har å by på til gjester fra hele verden, sørge for at nye målgrupper får ta del i den spektakulære naturen vår, og ikke minst gjøre dette på en skånsom måte uten fotavtrykk. Kirkenes Outdoor AS vil etterstrebe at kundene får en opplevelse i verdensklasse, forteller prosjektleder Stig-Tore Johansen, som legger til at selskapet har både lokale, nasjonale og utenlandske eiere.
 
Stig-Tore Johansen har lang erfaring med tur- og ekspedisjonsledelse. Johansen har jobbet tett sammen med Børge Ousland, men har skal nå starte eget selskap med navn Kirkenes Outdoor. Kirkenes Outdoor vil fortsatt samarbeide med Ousland gjennom Ousland Expedition. Dette blir en viktig samarbeidspartner i prosjektet.
 
Johansen var nylig to uker på Finnmarksvidda med kunder. Turen ble solgt av Ousland Expedition, men ledet av Kirkenes Outdoor. Turen ga viktig erfaring for det nyoppstarede selskapet.
 

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet