På god vei mot turistopplevelser i verdensklasse

Kirkenes Outdoor representert på beste måte, her under en av ekspedisjonene under forstudiet. (Foto: Kirkenes Outdoor)

Selskapet Kirkenes Outdoor, som er under utvikling, gjennomførte sin forstudie i desember og tar nå steget videre inn i et forprosjekt og etablerer seg i Kirkenes sentrum.

-Med målsetning om å være den foretrukne leverandøren av opplevelsesturisme både for enkeltpersoner, mindre grupper og reisleivsaktørene, vil Kirkenes Outdoor legge til rette for, og tilby opplevelsesturisme av ypperste kvalitet til en vid målgruppe, forteller Stig-Tore Johansen.

Markedsundersøkelser

På nåværende stadie jobber prosjekteierne Stig-Tore Johansen og Børge Ousland med ulike markedsundersøkelser, blant annet for å finne kvalifiserte personell til bedriften.

-Vi er i samtale med utdanningsinstitusjoner som kan tilby kvalifisert arbeidskraft med nødvendige sertifikat og godkjenninger.

De samarbeider foreløpig med to andre opplevelsesbedrifter innenfor samme marked i Norge, som de prøver å finne ut av hvordan de sammen kan være mest mulig slagkraftig og tilby det beste produktet fra de ulike landsdelene.

Toppturer er svært populært, forklarer Stig-Tore Johansen til Sør-Varanger Utvikling. (Foto: Kirkenes Outdor)

Opplevelser i hele Nordkalotten

Kirkenes Outdoor vil tilby opplevelser for små grupper på opptil 8 personer, med hele Nordkalotten som nedslagsfelt. Det er ikke bare fastsatte pakker de ønsker å tilby, men også skreddersydde tilbud, som de har brukt tid på å finne ut av hvordan de skal organisere og sette rammer rundt. 

I løpet av forstudiet har de designet produkter og pitchet det for ulike kundegrupper. Gjort seg kjent med leverandørindustrien innenfor det geografiske området, som kan gi de støtte og som har den nødvendige kvalitetssikringen som de er ute etter for å kunne kvalitetssikre produktene sine.

-Dette er noe vi har brukt mye tid på, også har vi hatt med ulike kundegrupper på opplevelser, som vi igjen har fått tilbakemeldinger på, forklarer Stig-Tore videre. Vi ønsker å tilby opplevelser i verdensklasse, som gjør at turistene vil huske det unike vi tilbyr, og komme tilbake for mer.

I tillegg til opplevelser vil Kirkenes Outdoor tilby kursing og utstyrsutleie for sine kunder. Kirkenes Outdoor er i disse dager i ferd med å etablere seg i nærheten av Kirkenes torg, kan Johansen røpe.

 Turistopplevelser i verdensklasse

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet