Viktig melding: vi tar forebyggende tiltak mot spredning av Korona-viruset

Denne uken er spesiell. Helsedirektoratet har registrert de første smittetilfellene i Norge som ikke kan spores til utlandet, og WHO har definert covid-19 som en pandemi. Folkehelseinstituttet har bedt store arbeidsgivere som har mulighet, om å ta i bruk hjemmekontor i størst mulig grad.

SVU stenger våre kontorene våre i dag, og innfører hjemmekontor. Vi vil i løpet av dagen avlyse alle fysiske møter og publikumsrettede aktiviteter de neste ukene. Samtidig er vi naturligvis tilgjengelig per epost, telefon og lyd/bilde.

Vi oppfordrer alle i lokalmiljøet til å gjøre det samme. Signaleffekten av at hver enkelt aktør tar ansvar er betydelig, og det vil aldri være klandrende å ta forholdsregler i forkant av en slik ekstrem situasjon! Sammen klarer vi å stoppe dette før det blir en krise!

Del gjerne videre.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet