Øker bistand til næringslivet i Sør-Varanger under COVID-19

Vi har engasjert Kirkenes Næringshage for å forsterke våre tilbud om bistand i denne krevende perioden for  bedrifter. Tilbudet gjelder alle bedrifter, ikke bare medlemsbedrifter i Kirkenes Næringshage. Verktøykassen til Kirkenes Næringshage er forsterket både til målbedrifter, men også igjennom andre tilbud. Tilbudene er forsterket både i samspill med SIVA og andre samarbeidspartnere lokalt og regionalt. Her er blant annet Øst-Finnmark Regionråd og Sparebanken Nord-Norge inne med regionale tilbud, slik at det er en totalpakke som kan rettes ut til hele regionen vår.

Sammen med Kirkenes Næringshage har vi også fått utarbeidet en digital plattform for alle næringsaktører i kommunen. Portalen skal hjelpe dere i næringslivet til å holde dere oppdatert i forhold til de behov dere har, og derav støtte deres valg og avgjørelser. Portalen oppdateres jevnlig med både ny og korrigert informasjon etter hvert som dette gjøres tilgjengelig. Denne informasjons-portalen finner du her: Næringsportalen

Vi har lengre saksbehandlingstid enn normalt, men ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er tematikker vi kan bidra til å løse, diskutere eller løfte til andre instanser.   

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet