Meld deg på kurs i Innovativ kriseledelse spesielt tilpasset reiselivs- og kulturbedrifter

I forbindelse med gårsdagens artikkel om prosjektet Beredskapslaboratorium Finnmark, deler vi informasjon om kurset nevnt i artikkelen.

Nord universitet NORDLAB (https://www.nord.no/nordlab) og Centre for High North Logistics (CHNL) inviterer til et gratis nettbasert kurs i Innovativ kriseledelse for små- og mellomstore bedrifter (SMB). Kurset er spesielt tilpasset reiselivs- og kulturbedrifter.

Dette kurset retter seg mot personell med ansvar for krisehåndtering i små- og mellomstore bedrifter. Kurset er relevant for alle type bedrifter, men har et spesielt fokus på reiselivs- og kulturnæringene. Kurset ser både på hvordan en kan få til økt driftssikkerhet, bedre beredskap og en effektiv respons mot uønskede hendelser i bedriften. En ser også på hvordan en krisesituasjon kan brukes som del av en innovativ prosess fram mot en ny normal med nye muligheter. 

Kurset vil i første omgang tilbys reiselivsbedrifter i Finnmark, men vil være åpne for bedrifter fra Troms og Svalbard hvis det er ledige plasser. Deltakere som får plass på kurset vil få beskjed i uke 22.

Oppstartsdato er planlagt til tirsdag 2. juni. Påmeldingsfristen er 22. mai. Kurset består av seks samlinger á 3 timer fordelt over tre uker

Ettersom dette er et pilotkurs og kjøres innenfor prosjektet «Beredskapsfylket Finnmark» finansiert av Troms-Finnmark fylkeskommune, Sør-Varanger utvikling og de to arrangørene vil kurset være gratis.

Påmelding skjer via denne lenken: https://nettskjema.no/a/149135.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet