Bernt Nilsen

Styremedlem
Bernt Nilsen er bedriftsleder som også er opptatt av helheten i lokalsamfunnet. Faglig bakgrunn har han som sivilingeniør fra NTNU og bedriftsøkonom fra BI. Han har jobbet med it-utvikling og internasjonalt arbeid i Oslo før han flyttet hjem til Kirkens og etablerte firmaene Datakortet og Norsk Test. De utvikler og drifter ulike nasjonale sertifiseringer hvorav Båtførerprøven og autorisasjon av finansielle rådgivere er de største. Men de tester også alle norske fotballdommere og solariumansatte. Bernts fokusområder er ungdom og IT – gjerne i en kombinasjon. Han har sittet i ulike styrer som NHO Finnmark, Den Norske Dataforening og er nå leder for Tekna Finnmark. Han har startet First Lego League i Øst-Finnmark, opprettet Lær Kidsa Koding flere steder i Finnmark, delt ut Mattesekker og organisert Sommerskole i samarbeid med Forskerfabrikken. Privat er hovedinteressen miljøvern og fotografering med giga-panorama og time-lapse som spesiale.
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet