Åpnet for søknad til emne i Kommunalt beredskapssamvirke

Nå er det endelig klart for innsøking til Kommunalt Beredskapssamvirke; et studietilbud fra Nord Universitet finansiert i samarbeid med vårt kompetansepilot prosjekt.

Formålet med emnet er å gi deltakerne en bred forståelse for arbeidsmetodikk, organisering og ledelsesarbeid knyttet til forebygging av uønskede hendelser og oppbygging av beredskapsressurser samt håndtering av kriser. Les mer om studiet og hvordan du søker på:

Kommunalt beredskapssamvirke (nord.no)

Planlagt oppstart er før Kirkeneskonferansen, med første samling stedlig i Kirkenes 22.02-23.02.22. Sør-Varanger Utvikling vil stå for det praktiske rundt hver samling i samarbeid med Nord Universitet. Søknadsfrist: 15.januar!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet